Om mærkerne

Alle vores mærker har en historie, der gør dem helt unikke. Vi har samlet dem her og giver dig nu en mulighed for at lære lidt om, hvor dit kommende ur stammer fra.

 

Braun

Braun blev etableret i 1921 i Tyskland af Max Braun. Hos Braun bruges stadig udtrykket ”less becomes more” inspireret af den tyske designer Dieter Rams. Der bliver fokuseret på at skabe et innovativt og tidsløst design, der kan gøre armbåndsure, vækkeure og lommeregnere til ledsagere i lang tid. Både under Dieter Rams tid hos Braun og efterfølgende har mærket gjort sig bemærket og vundet flere internationale priser for deres design.

 

Jacob Jensen

Jacob Jensen blev etableret i 1958 af designeren ved samme navn. Hos Jacob Jensen designes produkterne med fokus på innovativt og stadig klassisk design, der holder i år. Jacob Jensen har som både designer og virksomhed, vundet flere danske og internationale designpriser.

 

Danish Design

Danish Design blev etableret i 1988 for, at udfylde hullet i en stigende efterspørgsel på ure i moderne design. Gennem årene har Danish Design, benyttet sig af flere forskellige freelance designere. Hos Danish Design fokusere man på en rent og nutidigt design.

 

Wenger

Wenger blev etableret i 1893 i Schweiz af Theo Wenger. Wenger startede oprindeligt med at lave schweizerknive og har sidenhen udvidet sortimentet med både kufferter og ure. Wenger har en historie der former sig ud fra passionen for kvalitet, præcision og fremragende håndværk.

 

Edox

Edox blev etableret i 1884 i Schweiz af Christian Ruefli-Flury. Hos Edox bliver alle ure håndlavede af én urmager og for at sikre kvaliteten, bliver hvert ur kontrolleret flere gange i produktionen. Edox står bl.a. bag opfindelserne af dobbelt og stødabsorberende pakning, der gør uret mere vandtæt. Gennem tiden har Edox også lavet det første verdensur på markedet og har rekorden for det tyndeste kalenderur nogensinde.

 

Ebel

Ebel blev etableret i 1911 i Schweiz af Eugene Blum og Alice Levy. Hos Ebel holder man fast i de oprindelige kærneværdier om, at producere luksuriøse ure der forener teknisk ekspertise og særpræget stil. På trods af at Ebel er bedst kendte for deres bølge-formede urremme, bliver de ved med at kreere ure der omfavner luksuriøst og moderne design.

 

Sector No Limits

Sector blev etableret i 1973 i Italien af Filippo Giardiello. Hos Sector ønsker man at kombinere italiensk design med; sport, præcision, holdbarhed og innovation. Sector ønsker både at være en del af livet for den professionelle atlet, men også for dem, der bare gerne vil overvinde deres egne personlige mål.